Hecht 6642 bensiinikäyttöinen oksasilppuri

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Oksasilppurit
Moottorityyppi: Bensiini
Teho, W: 11200 W
Murskausjärjestelmä: Veitset
Suurin haaran paksuus, mm: 100 mm
Tuotekoodi: 2561243
1 58200

OVH

1 75563
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  4700 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

19. huhtikuuta

000

Kotiinkuljetus

23. huhtikuuta

alkaen 3499

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Hecht 6642 bensiinikäyttöinen oksasilppuri

Oksasilppuri Hecht 6642 on loistava apulainen ja korvaamaton laite pensaiden oksien, karsittujen puiden, oksien ja pensasaitojen käsittelyyn.

Benzininis šakų smulkintuvas Hecht 6642

Tekniset tiedot | Tässä bensiinihakkurissa Hecht 6642 on tehokas 15 hv moottori, jossa on öljymäärän anturi, joka ilmoittaa käyttäjälle öljyn määrästä - jos öljyä ei ole riittävästi, moottori ei käynnisty, siinä on myös suojaava moottorin sammutus haaran syöttöreiässä, laitteen maksimivoima: 26,5 Nm ja katkaistujen oksien maksimipaksuus: 100 mm.

Benzininis šakų smulkintuvas Hecht 6642 kaina

Tämän hakkurin moottori: Hecht OHV 4-tahti, teho: 11,2 kW, moottorin iskutilavuus: 420 cm3, laitteen käynnistys: manuaalinen / sähkö, haketusjärjestelmä: veitset ja itse hakkurin paino: 155 kg.

Edut | Tämä laadukas ja tehokas sylinterityyppinen bensiinihakkuri Hecht 6642 on varustettu pyörillä ja on mukautettu helppoon kuljetukseen: hakkuri voidaan kiinnittää autoon tai nelipyöräiseen ja siten kuljettaa laitteen kätevästi toiseen paikkaan. Tässä Hecht-hakkurissa on myös sähkökäynnistin nopeaa käynnistystä sekä tehokasta ja nopeaa työtä varten.

Benzininis šakų smulkintuvas Hecht 6642 internetu

Benzininis šakų smulkintuvas Hecht 6642 pirkti

Huomio: Hobby Hall muistuttaa, että bensiinillä varustettuja puutarhalaitteita ei esikäsitellä polttoaineella tai rasvalla. Ostajan on ennen tuotteen ensimmäistä käyttökertaa valmisteltava ne asianmukaisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti. Hobby Hall ei vastaa tuotteen virheellisestä valmistuksesta johtuvista vioista tai vahingoista.

Hecht-tavaramerkin omistaa tšekkiläinen WERCO-yhtiö. Hecht perustettiin vuonna 1994 ja ensimmäiset tuotteet lanseerattiin vuonna 1998. Yli 20 vuoden ajan tuotevalikoima on kasvanut nopeasti ja Hechtistä on tullut Tšekin ja Slovakian suurin puutarha- ja sähköteollisuuteen erikoistunut valmistaja.
Jokainen Hechtin tuote käy läpi perusteellisen tarkastuksen ennen kuin se saapuu asiakkaalle varmistaakseen, että se täyttää kaikki vahvistetut vaatimukset ja standardit. Kaikki tuotteet käyvät läpi pitkäaikaisen kestävyystestin mahdollisten vikojen havaitsemiseksi ja tuotannon parantamiseksi. Hecht - luotettavat tuotteet optimaalisilla hinnoilla!
Hechtin puutarhakalusto soveltuu sekä vaativalle puutarhurille että ammattimaiselle nurmikon ja puutarhanhoitajalle. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat ruohonleikkurit, raivaussahat, ilmaajat, ruohonleikkurit, kultivaattorit, lumilingot, moottorisahat, pensasleikkurit, lehtipuhaltimet, vapaa-ajan tarvikkeet sekä erityisen runsas valikoima puutarhatraktoreita. Valikoima sisältää laitteita pienille nurmikoille, ohjattavia traktoreita ja monipuolisia koneita, jotka auttavat hoitamaan pihaa ympäri vuoden. Erittäin mukava muotoilu ja toiminnallisuus tekevät puutarhanhoidosta miellyttävän harrastuksen. Katso itse! 

Hecht 6642 bensiinikäyttöinen oksasilppuri

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Oksasilppuri (tunnetaan myös nimellä puusilppuri) on kone, joka silppuaa pihalle tippuneet risut ja oksat. Oksasilppurin ansiosta pensasten käsittely on paljon helpompaa. Silppurit ovat kannettavia ja varustettu pyörillä, joten ne ovat helposti siirrettäviä. Oksasilppurit eroavat toisistaan ​​virtalähteen, tekniikan, melutason, moottorin tehon, silppuamissuorituskyvyn ja lisäominaisuuksien, kuten lisälaitteiden osalta. Oksat ja puupalat vedetään sisään (tai käyttäjä asettaa ne sisään, jos koneessa ei ole oksan sisäänvetotoimintoa), sitten oksat syötetään silppuriin, minkä jälkeen ne heitetään hakkeena kourua pitkin keräyspisteeseen tai suoraan maahan. Yksittäisten lastujen koko riippuu valituista asetuksista. Ennen kuin ostat oksasilppurin, on tärkeää kiinnittää huomiota seuraaviin parametreihin: moottorin teho, oksan sisäänvetotoiminto, oksan suurin halkaisija, hakekori, peruutus- ja ylikuormituskytkin.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Hecht 6642 bensiinikäyttöinen oksasilppuri

Tuotekoodi: 2561243
Kategoria: Oksasilppurit, lehtipuhaltimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,13 x 0,65 x 1,12 m, 155 kg
Tuotemerkki: Hecht
Ominaisuudet: Silppuaminen
Paino, kg: 155 kg
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Oksasilppurit
Näytä: Hecht, oksasilppurit oksasilppurit, lehtipuhaltimet
Moottorityyppi: Bensiini
Teho, W: 11200 W
Murskausjärjestelmä: Veitset
Suurin haaran paksuus, mm: 100 mm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Hecht tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Hecht 6642 bensiinikäyttöinen oksasilppuri
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu