Bensiinin-invertteri generaattori SCHEPPACH SG2500i

5 (1)
Lisätiedot:
Sähkögeneraattorin tyyppi: Bensiini
Teho: 2000 W
Moottorityyppi: 4-tahtinen
Tuotekoodi: 2770198
83142
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  2600 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

29. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

2. toukokuuta

599

Postin noutopiste

2. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

2. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

2. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

2. toukokuuta

1499

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Bensiinin-invertteri generaattori SCHEPPACH SG2500i

SG 2500i invertteri on luotettava, kompakti ja helppokäyttöinen. Paras sähkön syöttämiseen kodinkoneisiin, työkaluihin, valaisimiin luonnossa, kotona, metsästys- tai veneretkellä, autolla matkustettaessa. Voidaan käyttää varavirtalähteenä, 2 x 2.1 USB mahdollistaa mobiililaitteiden lataamisen. Säästötila vähentää polttoaineen kulutusta. Ylikuormitus ja riittämätön öljytason suojaus takaavat generaattorin luotettavan toiminnan.

Tekniset ominaisuudet:

Suurin teho 2000W

Nimellisteho 1600W.

Jännite 2 x 230 V ~ (AC), 2 x 2,1 A USB.

Taajuus 50 Hz

Melutaso on 64,1 dB (4m).

Paino 21 kg

Moottori yksisylinterinen, nelitahti. 79 cm3, 3 hv.

Polttoaine: bensiini;

Manuaalinen käynnistys

Bensatankki 4,1l.

Öljyn tilavuus 300 ml.

Polttoaineen kulutus 1,07 l/h.

Mitat 520, x 270, x 440 mm,

Paino:. 19 kg.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Scheppach

Scheppachin tuotemerkin tunnuslause "GOOD WORK" tarkoittaa hyviä tuotteita, joissa on nykyaikaisia komponentteja ja käytännöllisiä ominaisuuksia, sekä erinomaista palvelua ja tehokasta yhteistyötä pätevän tiimin kanssa. Maailmanlaajuisena puutarhakoneiden ja -työkalujen valmistajana ja toimittajana Scheppach auttaa käsityöläisiä, käsityöläisiä, puutarhureita, metsän- ja kodinomistajia sekä käsityön harrastajia toteuttamaan sekä pieniä että suuria hankkeita. Laaja valikoima Scheppach-tuotteita kotiin ja puutarhaan. Olipa kyse sitten puutarhanhoidosta, rakentamisesta tai kunnostuksesta, jokainen löytää tarvitsemansa, jotta työnsä voi tehdä luotettavasti. Puutarhakoneiden valikoima laajenee jatkuvasti, ja valikoimaan lisätään lisää erilaisia malleja ja tuotteita, jotta voimme tarjota entistäkin parempia tuotteita tarpeisiisi. "Scheppach-merkkisten ruohonleikkureiden ja trimmerien laatu ja toimivuus tarjoavat ihanteelliset tuotteet kesätöihin.

Bensiinin-invertteri generaattori SCHEPPACH SG2500i Scheppach

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Useimmat aggregaatit eli generaattorit toimivat bensiinillä tai dieselillä. Tietenkin on myös maakaasu- ja aurinkogeneraattoreita. Bensiinigeneraattori käyttää bensiinimoottoria energialähteenä ja tuottaa sähköä. Bensiinigeneraattoreita voidaan käyttää monin eri tavoin. Sitä on myös erittäin helppo kuljettaa puutarhassa, rakennustyömaalla ja veneretkillä kompaktin kokonsa ansiosta. Bensiiniagregaatit jaetaan harjattomiin ja harjattomiin generaattoreihin erilaisten jännitteensäätömenetelmien vuoksi. Bensiiniagregaatti koostuu pääasiassa bensiinimoottorista, jännitteensäätimestä tai kondensaattorista ja ohjauspaneelista. Bensiinigeneraattoreista suosituimmat ovat 2- ja 4-tahtiset generaattorit. Nelitahtisilla generaattoreilla on suuri kapasiteetti ja ne käyttävät tavallista bensiiniä polttoaineena. Kaksitahtiset generaattorit toimivat bensiinin ja öljyn sekoituksella. Bensiinigeneraattorit voivat täyttää tehovaatimukset jopa 1 000 wattia (tai jopa vähemmän) ja jopa 15 000 wattia (tai jopa enemmän). Myös polttoainesäiliön koko on suoraan verrannollinen generaattorin lähtötehoon. Kannettavuus: Markkinoilla on kannettavia generaattoreita pyörillä ja kahvoilla varustetuina. Tämän tyyppiset generaattorit voidaan helposti kuljettaa paikasta toiseen.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Bensiinin-invertteri generaattori SCHEPPACH SG2500i

Tuotekoodi: 2770198
Kategoria: Aggregaatit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,6 x 0,32 x 0,48 m, 19 kg
Tuotemerkki: Scheppach
Jännite: Nenurodyta V
Polttoainesäiliön tilavuus: 4.1 l
Käynnistys: Manuaalinen
Paino: 19 kg
Myyjä: Hobbyhall.fi
Sähkögeneraattorin tyyppi: Bensiini
Näytä: Scheppach, bensiini aggregaatit
Teho: 2000 W
Moottorityyppi: 4-tahtinen
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Scheppach tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (1)

Bensiinin-invertteri generaattori SCHEPPACH SG2500i
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Marko R.
18.05.2023

Myyjä: Hobbyhall.fi

Sain sitä mitä luvattiin. Hienosti toimii.